Pia sievinen: näkymätön

Näkymätön on kirja keski-ikäisyydestä yksin
elävän näkökulmasta.

Mitä tällä elämällä pitäisi oikein tehdä, pohtii keski-ikäisyyteen havahtuva 46-vuotias Sofia, joka on kuvitellut elämän jatkuvan ikuisesti ja kaiken olevan mahdollista.

Pitäisikö huolestua, kun ystävät elävät kiireistä perhe-elämää ja itse ei ole edes koskaan asunut toisen ihmisen kanssa?

Näkymätön on kirja keski-ikäisyydestä yksin elävän näkökulmasta. Se esittää kysymyksiä elämän valinnoista, tarkoituksesta, merkityksellisyydestä ja siitä, miten elämää tulisi elää. Vai tulisiko sen vain antaa soljua kevyesti omalla painollaan?

Pia Sievinen

Pia Sievinen (s. 1973) on helsinkiläinen esikoiskirjailija. Hänen tiensä kirjoittajana on kulkenut City-lehden avustajasta mm. uutistoimittajaksi ja -päälliköksi, toimituspäälliköksi ja vapaaksi kirjailijaksi. Hän on kirjoittanut kolme tietokirjaa, Näkymätön on hänen ensimmäinen romaaninsa. Koulutukseltaan Sievinen on kauppatieteiden maisteri ja työskentelee markkinointiviestinnän parissa.

”Kirjoitan tämän kirjan, sillä tiedän, että jossakin on suuri yksin elävien joukko, joka kaikessa hiljaisuudessa elää elämäänsä päivästä toiseen. Herää aamulla, menee töihin, istuu palavereissa, käy kaupassa, harrastaa, käy nukkumaan, viettää viikonloppua, tekee lomasuunnitelmia, suunnittelee tulevaisuutta, ostaa jääkaappeja, asuntoja ja autoja, ottaa lainaa, unelmoi ja miettii silloin tällöin mikä on tämän kaiken tarkoitus.”